Вилица в пътя
септември 22, 2010A fork in the road на английски означава „разклон“. Разклон, място, на което пътя се разделя на две, за да оформи „виличка“, от която да тръгнат две пътеки, но в различни посоки.
Работата е там, че напоследък животите ни се стекоха така, че имаме все по-малко време да готвим заедно и да поддържаме този блог заедно, и въпреки желанието това да се случи, не успяваме достатъчно често. А този блог е също толкова ценен за нас както приятелството ни. Освен това, и двете сме все така пленени от храната, готвенето, снимането и писането за нея и затова решихме да поемем по собствени кулинарно-блогови пътеки.
Истината е, че този пост, макар и последен за Нож и виличка какъвто го познавате, всъщност е весел. От един блог, взеха, че станаха два!
Можете да следите новите ни блогове тук и тук.
Благодарим ви, че бяхте с нас! Пътешествието продължава!
Успех след разклонението :)
от big_al септември 23, 2010 at 9:26 amУспех, дами! Продължавайте да ни радвате в двоен размер.
от kathryn септември 23, 2010 at 10:07 amтрябва да си призная, че тази новина първоначално не ме зарадва. „нож и виличка“ беше първият кулинарен блог, който харесвах и идеята той да не продължава ме изпълни с малко… абе, не ми се хареса.
от littlethingslife септември 23, 2010 at 10:52 amНо като видях новите ви блогове, всъщност разбрах, че това е добра новина. хубавите неща се множат :).
успех с новите ви блогове! ще ви следя там.
Успех!
от Поли септември 23, 2010 at 1:12 pmМного успехи в самостоятелните блогове! :) Ще ви следя! Аз също с малко смесени чувства прочетох поста.
от Хрис септември 23, 2010 at 4:14 pmВече разгледах и двата блога. Супер са! Не помня на коя от вас беше рецептата за печен лук. Нямах балсамов оцет ама и обикновен смесен със сироп от къпини свърши върховна работа. Сега, да знае авторката на тази рецепта, че тя е виновна да съм преяла с печен лук до умиране та да и тежа на съвестта:))) Браво на вас! Успех!
от milena септември 23, 2010 at 8:55 pmУспех :)
от Dani септември 26, 2010 at 9:23 pmуспех!
от mikiblue октомври 6, 2010 at 10:08 pmОсвен да Ви пожелая Успех също искам да ви поздравя за този блог!
от Социална мрежа за новини и статии октомври 17, 2010 at 1:17 pmЖелая ви успех!
от Stefan Lalev декември 14, 2010 at 11:50 amВиждам, че добре се получават новите блогове. Успехи!
от ДЖАДЖИТЕ или всичко чудато, което ни заобикаля декември 15, 2010 at 5:57 pmОсвен да Ви пожелая Успех също искам да ви поздравя за този блог!
от Free WWE януари 27, 2011 at 2:48 pmУспех и от мен! Направихте много за кулинарията в българския интернет. Всички ще очакват завръщането ви с интерес, но мисля, че преди всичко заслужавате благодарности за споделеното с нас – читателите на „нож и виличка“! Попътен вятър!
от asktisho април 19, 2011 at 12:24 pmУспехи и от мен супер се е получило!
от Игри декември 5, 2011 at 11:19 amУспех, сигурен съм че резултатът (за нас читателите) ще е двоен!
от georgi март 31, 2012 at 7:58 amУспех ви пожелавам и ще следя с нетърпение. Както казват другите, успехът ще е двоен.
от Виктория април 12, 2012 at 9:52 amУникален криейтив. Сещам се и за едно лепило, което стои по този начин. Може би и то е подходящо за тематиката на този пост. Все пак „сплотява“.
от Виктория юли 3, 2012 at 11:35 amУспех с новите блогове.
от Angel ноември 24, 2012 at 11:42 amУспех и от мен
от Иван април 4, 2013 at 3:14 pmМного идейно, и картинката и самата статия.
от Помпа юни 6, 2013 at 3:50 pmБлагодаря Ви – Моля, публикувайте още такива статии!
Успех много добра статия!
от интериорни врати септември 2, 2014 at 2:01 pmУспех с блогчетата :) а снимката е уникална
от dids септември 7, 2014 at 1:57 amМного добра наистина. Успех и за напред!!
от входни врати септември 10, 2014 at 8:48 amПожелания за успех за напред!
от Martin G. март 21, 2016 at 9:03 pmСупер е!!! Още успехи пожелавам.
от Baufen септември 27, 2016 at 4:48 pmУспех с блога и от мен!
от petrus септември 25, 2017 at 3:03 pmЧестито на победителя и бъдещи успехи пожелавам
от EdSverige декември 4, 2017 at 9:56 am