h1

Меню, зима 2008/2009

декември 28, 2008

winter-turlu-guvetch

В новия брой на списание Меню могат да се намерят следните безкрайно интересни, вкусни и полезни статии и рецепти:

Зимна кухня: Цвекло – Пурпур под земята (Магдалина), Свинското – Месо без задръжки (Магдалина), Лещата – Дребна и древна

Зимна класика: Естетика на пастета

Подправка за зимата Карамфилът: Ароматната топлина от Индонезия (Крис)

10 идеи: Коренни промени (или другото лице на моркова)

В близък план: Оцет – Богатство от тъмния шкаф

Неустоимо: Щоленът – Коледният цар (Крис)

Световно меню: Германия – Вкусна приказка

И рецепти за: печено лимоново пиле, немска супа с праз, кайма и сирене, мус от гъши дроб с ябълков чипс, агнешко месо с праз, печена коледна пуйка, баварска супа от хляб, печен свински джолан с бира и гарнитура от кнедли и кисело зеле, пастет от пушена риба, царевични палачинки с пушена сьомга и червен хайвер, предястие от сьомга и скариди, студена крем супа от червено цвекло, салата от червено цвекло и сирене с чесново-портокалов сос, вегетарианска терина, леща с броколи и синьо сирене, трицветен пастет от сирене, къри с картофи и яйца, златни фурми със синьо сирене, бадеми и портокал, родопска картофена чорба със сирене, салата от авокадо и грейпфрут, вегетариански картофени нудли от Висбаден, щолен, сладки с шамфъстък и глазура, пухкави ябълкови палачинки, сладкиш с медени кори и много други.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: